Aconseguim 31 medalles a la Fase Final

publicado en: Notícies | 0

Dissabte 30 de maig el Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt (Girona) va ser l’escenari de la final de Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina, d’Edat Escolar, Inigym, Promogym, Base i Via Olímpica, amb una participació total de 608 gimnastes d’arreu de Catalunya.
Es tractava d’una final on tan sols hi participaven les 15 millors gimnastes de cada categoria i aparell, en el cas d’Escolars, Inigym i Promogym. L’Osona va aconseguir endur-se 31 medalles repartides en totes les categories on participaven.
Començant per la categoria d’Edat Escolar A3, cal destacar la 1a posició general de Laia Plana de la delegació d’Olot.

CAM02735
En la categoria de Promogym 1A Abril Grabalosa va aconseguir la 3a posició a la classificació general, en la mateixa categoria, Clara Dalmau va aconseguir el 1r lloc en els aparells de terra i assimètriques, i la 2a posició en l’aparell de salt. Les primeres a estrenar el podi del cap de setmana van estar Ia Codinachs i Julia Emperador en la categoria Promogym 5. Entre totes dues van aconseguir un total de 9 medalles de 10 possibles.

DSC_1827 image1
Pel que fa a les categories de Base i Nivells, també hi va haver bons resultats, començant per la categoria N1, Martina Pujadas va ser 3a a terra, Judit Sanchez de N2P va aconseguir el 2n lloc mes alt del podi a la classificació general, també va ser 2a de terra i 3a de salt. A la categoria de N3P Aina Font va quedar 2a classificada a la general i 1a de barra, en la mateixa categoria, Aida Peix va ser 2a de barra. Imma Roviró de N3G va aconseguir la 3a posició a barra. De la categoria de N4G Emma Gleeson va ser 2a a terra, i Jana Dominguez 3a a terra i 2a a l’aparell de salt, Per acabar, Ivet Ribó va aconseguir el 2n lloc del podi en l’aparell de terra.

image3  image5 image6 image2 image4
La pròxima competició tindrà lloc a Vic, el dia 13 de juny, organitzat pel Club Gimnàstic Osona. Es tractarà de la final de Catalunya absoluta, on no hi haurà premis per aparells, i hi assistiran totes les gimnastes de Base i Nivells que s’han pogut classificar pel Campionat d’Espanya de Càceres el mes de juliol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *